Email: office@yourdomain.com
Phone:: +44 20 7240 9319
back to top

De smaakmakers.

Bij Creative Flavours bieden we 2 verschillende werkwijzen aan. Je kunt zowel direct als indirect met ons werken. Wij hebben de 12 smaken opgesplitst in 2 categorieën. Creatieve en online marketingdiensten. Alles is met elkaar verbonden. De ene smaak versterkt de andere. Zo werkt het in een normale keuken, maar ook in de keuken van Creative Flavours. Het afnemen van meerdere diensten brengt dan ook extra voordelen met zich mee.

Creative Flavours creatieve marketing
Creatieve marketing

Concepten uitwerken

Opzoek naar die nieuwe geslaagde campagne die niet snel vergeten zal worden? Creative Flavours helpt je! Wij hebben al vele concepten & ideeën bedacht. En dat in alle vormen en maten. Van idee tot realiteit. Wij denken met je mee, of denken voor je. Zoals je het zelf wilt.

Grafisch ontwerp

Grafische vormgeving is een van onze voornaamste bezigheden. Jij geeft een voorzet, en wij geven het vorm. Zowel 2D beelden als 3D beelden kennen geen geheimen meer voor ons. Wij kunnen alle mogelijke formaten & verpakkingen vormgeven. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

Visualisatie

Een snelle schets, illustratie of animatie. Een idee overbrengen wordt een stuk makkelijker wanneer je er de juiste visuals bij hebt. Een visual maakt jouw idee tastbaar. En dit doen wij digitaal. Wij beheersen praktisch alle stijlen.

Offline marketing

Brochures, posters, advertenties in magazines, banners, catalogi, of zelfs bushokjes? Jij bepaalt de middelen, en wij zorgen voor de rest. Met de offline marketing van Creative Flavours kom jij goed voor de dag.

Huisstijl & Logo's

Een goede naam, een mooi logo, de gepaste kleuren en een strakke lay-out. Deze elementen bepalen voor een groot deel de identiteit van een onderneming. Wij zorgen ervoor dat de eerste indruk die jij achterlaat altijd goed is.

In-store & Events

Creative Flavours verzorgt de inkleding van allerlei verschillende locaties. Horeca concepten, retailzaken, speciale evenementen of een beursstand. We hebben ze allemaal al meerdere keren ingericht. Wij bedenken het concept, geven het vorm en sturen het aan.
Creative Flavours online marketing
Online marketing

Websites ontwikkelen

Tijd voor een nieuwe website? Creative Flavours helpt jou bij het ontwikkelen van een website. Jij bepaalt wat er op komt, en wij zorgen dat het er in staat. Bovendien maken we niet alleen websites. We onderhouden en optimaliseren ze ook. Zo ga je altijd het maximale rendement halen uit jouw website.

Content creatie

Een website kan visueel aantrekkelijk zijn, maar zonder goede content haken de bezoekers snel af. Wij creëren content voor alle verschillende doeleinden. Websites, sociale media posts, mailcampagnes, blogs, events, noem het maar op! Wij schrijven content op maat van jouw doelgroep.

SEO optimalisatie

Wil je goed vindbaar zijn in Google? Dan heb je SEO nodig. Wij optimaliseren jouw website zodat jij goed scoort in Google. Hierdoor zullen de klanten sneller de weg naar jouw website vinden. Want geef toe. Veel tijd steken in een website, en uiteindelijk weinig bezoekers aantrekken? Daar krijgen wij koude rillingen van!

Google Analytics

Met Google Analytics kan je zien wat een bezoeker allemaal uitspookt op jouw website. Van deze data kun je veel van leren. Creative Flavours bestudeert het gedrag van de bezoekers op jouw website, trekt er conclusies uit en voert uiteindelijke verbeteringen door.

SEA

Adverteren in Google heeft enorm veel voordelen voor ondernemingen. Je bepaalt zelf hoe jouw advertenties er uit zien, je neemt veel meer plaats in bij de zoekresultaten, en dan nog het meest belangrijke: Je staat veel hoger in de zoekresultaten! Kort samengevat: Ook voor SEA kun je terecht bij Creative Flavours.

Social media advertising

Het aantal actieve mensen op sociale media blijft maar stijgen. En adverteren op sociale media heeft dan ook heel veel voordelen. Zo kun je jouw doelgroep heel nauwkeurig bepalen en targetten. Onze online marketeers zetten de campagnes op, en onze creatieve marketeers zorgen voor de perfecte beelden.
Geert Rutten - Creative Director @ Creative Flavours
Geert Rutten

Creative Director

Let's meet!

Waarin is Creative Flavours anders dan de concurrentie? Ik kan hier nu een heel sterk verhaal gaan geven. Ik zou jullie kunnen vertellen dat wij de beste zijn, het goedkoopste zijn, de beste service bieden, … Maar dit beweert toch elke onderneming? Nee, wij zijn beter in andere zaken.

Wij durven alle opdrachten aan. Maar we zijn ook eerlijk. Als we een onrealistische opdracht krijgen, zeggen wij nee. Want als wij iets doen, doen we het goed. Daarom vragen klanten ons ook steeds terug.

Al 20 jaar is Geert actief in het vak. Je kunt dus wel stellen dat ervaring ook een enorme troef is. En toch staan wij open voor nieuwe zaken. Vooral op het vlak van de online marketing zijn er constant vernieuwingen. Deze volgen wij dan ook op de voet.

Klanten hebben wij al in alle vormen en maten gehad. Van one man armies, tot grote multinationals. We weten allemaal dat wanneer je te vaak voor dezelfde smaak kiest, je deze ook beu wordt. Een gezonde diversiteit in de opdrachtgevers houdt het voor ons ook gezellig.

Creative Flavours werkt met een klein, gemotiveerd team. Dit zorgt ervoor dat wij heel flexibel kunnen werken. Last minute aanpassingen en strakke deadlines komen uiteraard geregeld voor in onze sector. Dit is dan ook iets waar wij niet bang voor zijn.

En last but not least, wij verkiezen altijd een persoonlijke aanpak. Voor ons ben je geen nummertje. Door deze persoonlijke aanpak is geen enkele vraag te gek voor ons. Zo realiseren wij de meest uiteenlopende projecten en maken wij de meest onverwachte campagnes. En dat altijd vol passie en met resultaat.