Email: office@yourdomain.com
Phone:: +44 20 7240 9319
back to top

Diergaarde Blijdorp Merchandise

Van Afrika tot Oceanië.
De marketingafdeling van Diergaarde Blijdorp had beslist dat er een merchandise-lijn moest komen. Hiervoor deden ze een beroep op Creative Flavours. Samen met Myrian Ermes zijn we vol goede moed aan deze opdracht begonnen. Er zijn maar weinig bedrijven die kunnen zeggen dat ze een eigen merchandiselijn hebben ontworpen. Wij hebben een merchandise-lijn gemaakt rond 4 verschillende werelden. Elk thema was een andere regio uit de wereld, telkens met een uniek karakter. Zo hadden we Oceanië, Afrika, het Amazonenwoud en de Noordpool.
Het stijlenboek.
Alle afbeeldingen die Creative Flavours heeft gemaakt voor Diergaarde Blijdorp bestaan uit losse onderdelen. Er kan oneindig gecombineerd wordt met verschillende onderdelen. Deze werden allemaal samengevat in één boek: Het stijlenboek.
Veel werk, nog meer voldoening.
Een geweldige uitdaging.
Voor Diergaarde Blijdorp hebben wij niet zo maar een merchandise-lijn gemaakt. Deze merchandise-lijn was uniek doordat alle merchandise was opgebouwd uit verschillende lagen. Je kon dus enorm veel verschillende unieke beelden creëeren door telkens andere lagen te combineren. Buiten de merchandise zelf hebben we dit ook allemaal samengevat in een werkbaar document. Zo was de merchandise-lijn van Diergaarde Blijdorp heel flexibel.
Een merchandise-lijn kan bestaan uit 1001 verschillende producten. Een korte opsomming van producten die zijn opgenomen in de merchandise-lijn van Diergaarde Blijdorp: Bekers, borden, placemats, sleutelhangers, brooddozen, slabbetjes, puzzels en ja, zelfs een bellenblaas. Kortom, je kunt het zo gek niet bedenken, en Creative Flavours kan het visualiseren en illustreren. Uiteindelijk hadden wij een dubbel gevoel bij deze merchandise-lijn. We waren trots op wat we gecreëerd hadden, maar we waren ook teleurgesteld. We waren teleurgesteld omdat deze merchandise-lijn na 2 jaar al uit de rekken werd gehaald.
Date:
14 december 2014

Like what you see

Er is geen enkele klant die wij niet kunnen helpen. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op.

Zo kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!