Email: office@yourdomain.com
Phone:: +44 20 7240 9319
back to top

I am Hardwell: The movie

I am Hardwell.

Je moet niet uit Breda komen om deze held te kennen. Robert van de Corput, beter bekend als Hardwell zal je ongetwijfeld kennen van zijn muziek. 2 jaar aan één stuk (2013 & 2014) was hij dan ook de beste DJ van de wereld. Het leven van een DJ is uniek. Je reist van feest naar feest, land naar land, de ene mensenmassa nog indrukwekkender dan de andere. Dit leventje is zo interessant, dat je er zelfs een film over kunt maken. En wanneer wij als Creative Flavours hier ons steentje aan kunnen bijdragen, zeggen wij uiteraard geen nee.

De filmposter.

Deze filmposter werd doorheen Nederland gepromoot. Een goede filmposter is cruciaal, want voor velen is een filmposter de eerste kennismaking met de film. En een goede eerste indruk is altijd belangrijk.

Van hobbyist tot wereldster.

Living the dream.

Bij het maken van een film komt heel veel kijken. Het tijdsbestek voor het opleveren van deze film was één maand. Er moesten 7 scènes geanimeerd worden. Animatiestudio Animate the World heeft beroep gedaan op Creative Flavours voor het karakterontwerp, 2D animaties & inkleuren van de beelden. Dus eigenlijk het complete tekenwerk. Animate the World en Creative Flavours hebben deze beelden dan bewegend gemaakt. Werken aan deze film was een hele eer voor ons. De film werd overal goed onthaald. Met een gemiddelde score van 8,8/10 mocht het resultaat er zijn.

Category:
Date:
1 september 2015

Like what you see

Er is geen enkele klant die wij niet kunnen helpen. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op.

Zo kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!