Email: office@yourdomain.com
Phone:: +44 20 7240 9319
back to top

Pathé

De perfecte filmsnack.
Wie bioscoop zegt, zegt popcorn. Ongetwijfeld is het de meest gegeten snack tijdens de film. En wie bioscoop in Nederland zegt, zegt Pathé. Met 27 verschillende bioscopen in 20 verschillende steden doorheen Nederland is Pathé goed vertegenwoordigd in de Nederlandse steden. Mensen die in de bioscoop opzoek zijn naar een lekkere snack beslissen vaak pas op het laatste moment wat ze nemen. Het is dan ook heel belangrijk dat de popcorn-stand er uitnodigend uitziet. Hier heeft Creative Flavours dan ook voor gezorgd.
De schetsen.
Creative Flavours heeft de schetsen hiernaast doorgestuurd naar Pathé. Veel van de zaken op de schetsen zijn ook letterlijk overgenomen door Pathé.
Een hele upgrade.
Niet gewoon zoute of zoete popcorn.
Pathé had niet zo maar een popcorn-corner voor ogen. Het moest compleet ingerichte hoek worden waarin alle snacks netjes uitgestald waren. Een popcorn kopen moest een echte beleving worden, en niet gewoon een aankoop. Hier heeft Creative Flavours, in samenwerking met het reclamebureau IVC en Berlin Concepts dan ook voor gezorgd. Creative Flavours heeft het ontwerp gevisualiseerd. De resultaten van deze samenwerking kun je terug vinden in Pathé Rotterdam en Pathé Zwolle.
Date:
14 december 2014

Like what you see

Er is geen enkele klant die wij niet kunnen helpen. Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op.

Zo kunnen we zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!